Wat klanten zeggen over Spann…

Onze recente realisaties

“Tijdens onze verplichte coronastop deden wij beroep op Spann. Zij plaatsten akoestisch spanplafond in onze rustruimte. Die slorpt alle galm op, wat heel rustgevend is. Daarnaast plaatsten zij ook nog spanplafond in onze nieuwe ijsbadruimte, onze inkom en op diverse andere plaatsen. Tot onze grote tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is moeilijk te kloppen en de service was top. Tot in de puntjes, zoals de plaatsing.”

– Fabriccio Montoye

“Toen we onze nieuwe flat in Koksijde kochten, kozen we meteen voor het spanplafond. Spann werd ons terecht aangeraden. Wij konden rekenen op een vlotte en correcte transactie en vooral: een perfecte afwerking. De spots zijn perfect in het plafond geïntegreerd. Wij zijn tevreden klanten.”

Mr. & Mme. Patrick Moulin

“Bij het ochtendrieken zijn de mannen van Spann gestart met de plaatsing van ons spanplafond. En zoals beloofd waren ze ’s middags stipt op tijd klaar, zodat onze bistro quasi geen hinder ondervond. Prima service, prachtig spanplafond met knappe LED-verlichting en dit alles tegen een zeer goede prijs-kwaliteit. Bedankt!”

– Arne Dhooghe

Heb je interesse of wil je gewoon ‘ns advies?

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.