Wat klanten zeggen over Spann…

Onze recente realisaties

“Alles netjes binnen de termijnen geregeld en tot in de kleinste details afgewerkt: we zijn heel tevreden over jullie werk!”

– HB Advocaten

“Tijdens onze verplichte coronastop deden wij beroep op Spann. Zij plaatsten akoestisch spanplafond in onze rustruimte. Die slorpt alle galm op, wat heel rustgevend is. Daarnaast plaatsten zij ook nog spanplafond in onze nieuwe ijsbadruimte, onze inkom en op diverse andere plaatsen. Tot onze grote tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is moeilijk te kloppen en de service was top. Tot in de puntjes, zoals de plaatsing.”

– Fabriccio Montoye

“Toen we onze nieuwe flat in Koksijde kochten, kozen we meteen voor het spanplafond. Spann werd ons terecht aangeraden. Wij konden rekenen op een vlotte en correcte transactie en vooral: een perfecte afwerking. De spots zijn perfect in het plafond geïntegreerd. Wij zijn tevreden klanten.”

Mr. & Mme. Patrick Moulin

“Bij het ochtendrieken zijn de mannen van Spann gestart met de plaatsing van ons spanplafond. En zoals beloofd waren ze ’s middags stipt op tijd klaar, zodat onze bistro quasi geen hinder ondervond. Prima service, prachtig spanplafond met knappe LED-verlichting en dit alles tegen een zeer goede prijs-kwaliteit. Bedankt!”

– Arne Dhooghe

“De twee kinderkamers en ons bureau werden in twee dagen voorzien van een mooi, mat, wit spanplafond. We zijn zeer tevreden met het resultaat: echt heel strak en heel mooi.”

Familie Nicolas V.

“Onze ontvangstzaal ziet er als nieuw uit. Zeer tevreden over de zorgvuldige plaatsing en de mooie afwerking overal. Spann is een vriendelijk team dat elke belofte nakomt.”

Stefaan Gheys,
Laurestes & ’t Visserke in
Nieuwpoort.

“Wij schakelden Spann in voor de plaatsing van een heel apart akoestisch spanplafond in daim, en in de kleur ‘café’. Spann klaar de de klus vlotjes en respecteerde elke afspraak en elke deadline. Het resultaat is echt mooi! We zijn supertevreden en zullen in de toekomst nog samenwerken met Spann: zeker weten.”

Ruth Lagast, brasserie Chagall in Nieuwpoort

Heb je interesse of wil je gewoon ‘ns advies?

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.