1. Betaalbaar

Spanplafonds en -wanden zijn een heel betaalbare oplossing. Wij werken enkel met de allerbeste materialen van Europese (top)kwaliteit en met certificaten. Toch zijn onze offerten echt wel scherp. Een spanplafond is namelijk vrij vlot geplaatst. Zonder overhaast tewerk te gaan, kunnen we een standaard living doorgaans in één dag plaatsen. Dus: weinig arbeidskosten.

2. Supervlotte plaatsing

Laat je meubelen maar staan: om een spanplafond te plaatsen zijn slijpwerken overbodig. De plaatsing gebeurt ook vrij snel. Wat ook betekent: weinig arbeidskosten.

3. Goeie akoestiek

Spanplafonds zijn dé geschikte oplossing voor ruimten met een slechte akoestiek. En daarvoor moet je niet eens per se voor akoestische spanplafonds opteren.

4. Hygiënisch

De strakke en vlakke structuur van onze spanplafonds zorg ervoor dat vuil en bacteriën zich heel moeilijk kunnen hechten aan onze wanden en plafonds.

5. Duurzaam

Een spanplafonds vergt quasi geen onderhoud. Af en toe erover met een doek en reinigingsmiddel en klaar is Kees. Geen barstjes, geen scheurtjes, geen schilderwerken, kortom: geen zorgen.

6. Gewoon…héél mooi!

Hadden we 5 voordelen gezegd? Welaan dan: hier nog een extra troef. Spannplafonds zijn gewoon mooi. Ze zijn het kersje op de taart van je hedendaagse interieur.

Spanplafond in polyester of in PVC…?

Een belangrijk onderscheid in spanplafonds en spanwanden: enerzijds heb je polyester spanplafonds, anderzijds PVC-spanplafonds. Polyester spannplafonds worden bij kampertemperatuur geplaatst. Bij de plaatsing van PVC-spanplafonds wordt de ruimte opgewarmd tot 40 à 50 graden.
Qua prijs leunen beide oplossingen sterk bij elkaar aan. Reken op 70 à 85 euro m2.

Wij zijn voorstander van de warme methode: de PVC-spanplafonds. PVC heeft namelijk twee troeven meer. Met name:

  1. Stel dat er water uit je plafond lekt en je spanplafond zakt door. Wel, zodra het water is verwijderd, herstelt het spanplafond zichzelf in haar originele vorm.
  2. PVC-spanwanden en -plafonds kunnen veel makkelijker gedemonteerd en teruggeplaatst worden. Dus als je later bijvoorbeeld spotjes wil bijplaatsen, dan is dat geen probleem.

Leuk weetje: onze PVC-doeken zijn tot twintig keer sterker dan sommige polyesterdoeken.

VOLG ONS

Op onze sociale mediakanalen kan je al onze recentste realisaties bekijken.
Tegelijk gunnen we jou een verrassende blik achter de schermen.
Heb je interesse in architectuur, spanplafonds en spanwanden?
Aarzel dan vooral niet en volg ons nu.

Waarin Spann zich onderscheidt?
De aanpak en de plaatsing.

Bij ons geen bandwerk. Onze plaatsers werken zonder tijdslimiet. Het moet gewoon àf zijn. Het resultaat telt.


Zullen wij je anders ‘ns vrijblijvend contacteren?

Please reload